• Arkiv

justitieminister Gunnar Strömmer — USA:s regering planerade, verkställde covid ”pandemi”: BEVIS — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 18

 

 

justitieminister Gunnar Strömmer  — USA:s regering planerade, verkställde covid ”pandemi”: BEVIS  — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 18 

 

 

 

maskinöversättning, citat

 

 

USA:s regering planerade, verkställde covid ”pandemi”: BEVIS

 

 

 

Det var många decennier under färd : Wuhan coronavirus (COVID-19) ”pandemin”, det vill säga.

 

Långt ifrån att vara en slumpmässig händelse, var COVID en planerad händelse, därav varför många nu kallar det en plandemi , som planerades inom de högsta nivåerna av USA:s federala regering.

 

Åtminstone sedan Federal Reserve Act från 1913 antogs, har globalisterna som infiltrerat Amerika antagit lagar och socialt utformat allmänheten under flera generationer för en tid som denna.

 

State of the Nation satte ihop en kraftfull exposé som visar bortom en skugga av tvivel att COVID inte var någon slump.

 

”Det är som om de väl dolda gärningsmännen designade den perfekta en-två-stöten för att först slå ner och sedan slå ut det amerikanska medborgarna”, rapporterade kanalen.

 

”Lanseringen av covid-19-biovapnet var uppenbarligen den ”första stöten” som perfekt satte upp det beväpnade Covid-vaccinet ”andra stöten.”

 

(Relaterat: Visste du att Tony Fauci och många andra NIH-tjänstemän kanske inte har utsetts lagligt till sina positioner, vilket betyder att allt de gjorde är ogiltigt?)

 

Folkmords ”vacciner” mot covid riktade sig främst mot traditionellt vita kristna nationer

Det visar sig att covid, vad det än är, skapades under flera decennier. Sedan släpptes det smyg lös genom vad State of the Nation beskriver som ”Zio-Anglo-American Axis inflytandesfär.”

 

Hela poängen med COVID var att släppa lös de så kallade ”vaccinerna”, som är det sanna biovapnet som dödade människor. Detta gjordes av Trump-regimen under Operation Warp Speed.

 

 

Volymer av mycket auktoritativ data och information avslöjar att planen hela tiden var att begå ett massfolkmord ”mot det amerikanska folket såväl som mot andra traditionellt vita kristna nationer.”

 

”Det finns bara ett globalt brottssyndikat och ett illvilligt hemligt sällskap som besitter både den fantastiska makten och det genomgripande inflytandet att genomföra en sådan grov brottsrunda mot hela mänskligheten och effektivt täcka över det”, säger State of the Nation och pekar  detta stycke för mer information.

 

”Det finns inga mer definitiva och juridiskt lufttäta bevis som verifierar en mycket organiserad konspiratorisk komplott för att utföra både massmord och skada mot det amerikanska folket.”

 

Det finns rikliga bevis för att visa att det pågår ett massivt inhemskt bioterrorismprogram här i USA som är ansvarigt för att skapa och släppa lös covid. Det är direkt relaterat till Världshälsoorganisationens (WHO) internationella hälsoföreskrifter från 2005.

 

Det är också en produkt av urholkningen av medborgerliga rättigheter under flera decennier, som möjliggjordes av kongressförräderi. Saker som brukade vara federala och statliga brott legaliserades lagstiftande, vilket gjorde det möjligt för den folkmördande djupa staten att utveckla och släppa loss COVID.

 

”Kritiskt förfall”, enligt Bailiwick News ’ Katherine Watt, började omkring 1983 när avsnittet ”folkhälsans nödsituationer” lades till i 1944 års lag om offentlig hälsovård.

 

1944 års Public Health Service Act militariserade redan i och för sig humanmedicin i USA, och införandet av en klausul om ”nödsituationer för folkhälsan” förstärkte bara det.

 

”De flesta av de värsta lagarna har antagits sedan 2000 – strax före 9/11 och USA:s försvarsdepartement med falsk flagg mjältbrandsattacker”, förklarar Watt.

 

”Det grundläggande målet för arkitekterna, som har uppnåtts, var att skapa juridiska villkor där all styrande makt i USA automatiskt skulle kunna överföras från medborgarna och de tre konstitutionella grenarna till hälso- och sjukvårdens två händer. Sekreterare, effektiv i det ögonblick som HHS-sekreteraren själv utropade en folkhälso-nödsituation, som lagligt förvandlade fria medborgare till förslavade undersåtar.”

 

Se till att läsa Watts fullständiga rapport för mer.

 

COVID var en bluff. Läs mer på Pandemic.news .

 

Källor inkluderar:

 

StateOfTheNation.co

 

NaturalNews.com

 

StateOfTheNation.co

 
SLUT CITAT

Källa till ovan citerat

https://www.naturalnews.com/2023-07-17-us-government-planned-executed-covid-pandemic-proof.html

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu